Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök

Budapest
Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök Harsányi Viktória, A szertartásvezetőtök

A legtöbbünk életében eljön a pillanat, mikor eldöntjük, mától veled akarom leélni az életem. A döntést követően elkezdődik a tervezgetés, minden aprólékos részlet kidolgozásra kerül. Minden szolgáltatásból és szolgáltatóból a legszebbet és a legjobbat szeretnénk magunkénak tudni. A nagy szervezésben azonban gyakran elsikkad az esküvő azon része, amikor kimondjátok egymásnak azt az ígéretet, ami egy életen át összetart titeket. Pedig a polgári szertartás kellene, hogy a Nagy Nap fénypontja legyen. Ezzel szemben gyakran megelégszünk azzal, akit és amit kapunk. Az anyakönyvvezető személyét ugyanis nem mi választjuk, az általa vezetett szertartás helyszínét és időpontját általában szintén nem befolyásolhatjuk, abba pedig semmiféle beleszólásunk nincs, hogy a ceremónia során mi hangozzék el Nekünk és Rólunk.

Manapság azonban nem kell, hogy ez így legyen. Lehet a szertartásotok is egyedi, személyre szabott és utánozhatatlan, akárcsak az egész esküvőtök. Van lehetőségetek arra, hogy kiválasszátok azt a helyszínt, amelyet megálmodtatok, azt az időpontot, ami Nektek valamiért fontos, azt a stílust, ami Benneteket jellemez, és azt a személyt, akivel szívesen osztoznátok a boldogságotokban, aki a nagy pillanatotokban nem szeretne több vagy kevesebb lenni, csupán a Ti szertartásvezetőtök.

 

Célom, hogy az általam vezetett szertartással mosolyt csaljak az arcokra, örömkönnyeket fakasszak a szemekből, és elérjem, hogy mindenki átérezze az általatok tett fogadalom kettős természetét, ami adott pillanatban egyszeri és megismételhetetlen, mégis egy életre szól. Magam részéről így nem elégszem meg a pillanat varázsával, célom az, hogy az „igenek” kimondása ne csupán egyszeri és megismételhetetlen, hanem felejthetetlen is legyen.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Több nyelvű szertartás
  • Idegen nyelvű szolgáltatás nincs.
Kapcsolat - Elérhetőségek