Fácánliget Rendezvényház

4181 Nádudvar Virágos zug 0539/4 hrsz
Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház Fácánliget Rendezvényház

Az esküvő az egyik legemlékezetesebb, legfontosabb és legszebb élmény sokunk életében. A szerelem napja, amikor két ember örökre elköteleződik a másik felé. Nekünk a Fácánligetben ez a kedvenc eseményünk, mert láthatjuk az ifjú pár boldogságtól ragyogó arcát és ott lehetünk akkor is, amikor először mondják ki azt a bizonyos igent a szerelmesek. Örülünk, hisz tudjuk, kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy örökre emlékezetes maradjon ez a nap. Mindezt tesszük úgy, hogy mindenben ők legyenek az elsők.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
Szabadtéri lehetőségek:

Kültéri eskető stég
A tó fölé emelkedő meghitt ceremóniastégen gyönyörű kilátás fogadja az oda érkezőket. A vízből előbukkanó nádcsomókkal és kecsesen hajlongó fűzfákkal együtt olyan érzést kelt, mintha ringatóznánk a víz felszínén. A stégen elhangzó fogadalmakat bluetoothos hangosítás juttatja el a násznép minden tagjához. Rossz idő esetén a kisterem szolgál a ceremónia helyszínéül.

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Esküvői nagyterem 100 100 100
Étterem 150 150 150
Kisterem 40 40 40
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  100
  Svédasztalos kiszolgálás:
  100
  Állófogadás:
  100
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  150
  Svédasztalos kiszolgálás:
  150
  Állófogadás:
  150
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  40
  Svédasztalos kiszolgálás:
  40
  Állófogadás:
  40
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Különleges
Megjegyzések a termekről:

Esküvői nagyterem 
A rusztikus esküvői nagytermet a letisztult fehér falak és a fa gerendák teszik gyönyörűvé és egyben elegánssá. A légkondicionált, T alakú terem egyaránt alkalmas a padsoros vagy körasztalos elrendezésre, ahol akár 100 fő is kényelmesen elfér. A boltíves teraszajtó és a hatalmas ablakok a beltérben is megidézik a természetközeli érzést.

 

Étterem
A konyhánkat egy tehetséges, kreatív séf, Parti Zoltán irányítja, aki csapatával remekül hozza összhangba a klasszikus fogásokat a természetes és modern alapanyagokkal. Az esküvő során igény szerint svédasztalos, vagy tányérszervizes felszolgálást is biztosítunk. A kültéri terasz lehetőséget ad a természetközeli hűsölésre, a grillterasz pedig jellegzetes illatával csábítja el a finom falatokra fogékony vendégeket.

 

Meghitt kisterem
Kistermünket különböző céllal is hangulatosan be tudjuk rendezni az esküvők alkalmával. A terem a kerek, könyöklős asztalok révén ideális helyszín a vendégek összevárásához, de rossz idő esetén akár a ceremónia meghitt helyszínéül is szolgálhat.

Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
 • Svédasztalos
 • Állófogadás
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Szállás:

A főházban 3 lakosztály és 9 exkluzív, légkondicionált szoba várja a megpihenni váró vendégeket. Itt összesen 32 fő számára tudunk szállást biztosítani, de a szobák pótágyazhatók. A kisházban további 6 szobában, 14 főnek tudunk szálláslehetőséget nyújtani. A szobákban külön fürdőszoba, TV, wifi és minibár is található. Minden szállóvendégünk számára igénybevehetőek a ház wellness szolgáltatásai is.

Rendezvényházunk Hajdúszoboszló és Nádudvar között, Debrecentől alig 40 km-re, a Virágos zugban található.

Kapcsolat - Elérhetőségek