Harmos Csilla fotográfus

2890 Tata
Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus Harmos Csilla fotográfus

Bármit írhatnék magamról, ami marketing szempontból megfelelne az elvárásoknak. E helyett inkább pár szó másoktól:


„Óriási bizalom és nyugalom jár át mindig mikor Csillára gondolok. A legjobbat hozza ki mindenből és mindenkiből. Maximális odafigyeléssel és felkészültséggel dolgozik.

Harmóniájának, természetességének, energiájának és aprólékos, precíz kidolgozásának lenyomata ott van minden képében.”

Zsuzsi


"Egy esküvő alkalmával nemcsak élvezi az ember a napot hanem mindvégig azon aggódik minden rendben van e. Harmos Csilla azokat a képeket készíti amelyek igazán megragadják a pillanatot és a nagy nap után látva őket az ember igazán boldog és elégedett hogy Őt választotta. Precízitás, kiváló minőségű képek, profizmus! Én azt kértem, hogy az esküvőn ne legyen sok "beállított" kép (ahol 4-5 ember feszeng az ifjú párral) inkább pillanatképek, ahol mindenki magát adja. Harmos Csilla pontosan így tett!! Köszönöm ezúton is !"

Móni


„Csilla és Tomi egész nap fáradhatatlanul örökítették meg esküvőnk nagy pillanatait. Észrevétlenül, mégis folyamatosan ott voltak minden fontos mozzanatnál, minden részletre aprólékosan odafigyelve.

Külön öröm volt számunkra, hogy nem csak minket, hanem a násznép minden tagját lencsevégre kapták.”

Anna és Dávid


"Köszönjük Csilla, látszik a képeken, hogy jól érezzük magunkat, vissza adják a valóságot. Zseniális munka!"

Erzsébet


"Csillával mind a fotózás, mind a kommunikáció jó hangulatban telt, igazán közvetlen, barátságos személyiség. Nagyon rugalmas, az utolsó pillanatokban született kéréseinkben, ötleteinkben is partner volt. A végeredményről csak annyit mondanék, hogy imádjuk. Köszönjük szépen! :)"

Imola


"Csillával először a jegyesfotózásunk alkalmával dolgoztunk együtt és rögtön éreztük, hogy az esküvőnkön is Őt szeretnénk.
Rendkívül nyugodt, vidám hangulatban telt a fotózás. Mindig mondta, hogy ne rá figyeljünk, hanem egymásra és így a legjobb pillanatok lettek megörökítve. Az esküvőn szinte észre sem vettük, annyira profin dolgozott. A kidolgozott képek pedig csodálatosak lettek! Mindenkinek bizalommal ajánlom, nem fogtok csalódni."

Zsófia

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós
Kapcsolat - Elérhetőségek