A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu

3500 Miskolc
A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu A ti esküvő fotósotok - orosztamas.hu

Kedves Jegyespár

Engedjétek meg, hogy  gratuláljak jegyességetekhez!

Az életetek egyik legmeghatározóbb és legfontosabb eseménye előtt álltok, amit hosszas szervezés előz meg. Az egyik legfontosabb dolog ezeknek a pillanatoknak a megörökítése. Itt jövök én a képbe, aki segít nektek mindezt megvalósítani a lehető legkötetlenebb és barátságos hangulatú fotózás során. Számomra minden pár egy újabb kihívás, nincs két egyforma ember, van aki kamera elé született, vannak akik "rejtőznek" előle. Nekem ezeket a helyzeteket kell úgy kezelnem, hogy az tökéletesen adja vissza a meghitt pillanatokat. 
Számomra a fotózás a teljes maximumra való törekvést jelenti, hogy többet adjak vissza, mint amit elvárnátok egy átlagos fotótól. Ennek köszönhetően már nagyon sok elégedett párt tudhatok magam mögött.
Bízom benne, hogy ti lesztek a következők :)

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós
Kapcsolat - Elérhetőségek