Vörös László esküvői fotós

6000 Kecskemét
Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós Vörös László esküvői fotós

Bizonyára rengeteg kérdés felmerül bennetek azzal kapcsolatban, milyen a jó esküvői fotós, kit válasszatok életetek legfontosabb napjára? Segítségképp összeszedtem néhány kulcsfontosságú gondolatot ezzel kapcsolatban.

 

A legjobb fotós elkapja a pillanatot, tudja, mit kell megörökítenie.  

A profi fotósok őszinte érzelmeket, spontán interakciókat örökítenek meg.

Az esküvői fotónak minden részében a megélt pillanatot kell visszaadnia.

Az esküvő minden perce megismételhetetlen, ezért a profi fotós pontosan tudja, mikor és mit kell lencsevégre kapnia, hogy ez örök emlék maradjon az elkészült fotókon is és pontosan azt az érzést adja vissza, amit ti abban a percben átéltetek.

 

ESKÜVŐI FOTÓS SZOLGÁLTATÁSAIM

Amikor kiválasztjátok a számotokra legtökéletesebb profi, esküvői fotóst, rögtön felmerül a kérdés, hogy mettől meddig számíthattok rá a nap folyamán. Jó hírem van számotokra: a készülődéstől egészen hajnalig. Tapasztalatból tudom, hogy már a menyasszonyi ruha kicsomagolásától számtalan meghitt fotó készül a nagy napon. A menyasszonyok szeretik, ha a készülődés legfőbb perceiből is megmarad emléknek néhány fotó. Utána a legtöbb érzelmet kifejező fotók az ún. „first look” fotók, vagyis az első pillanat, amikor a pár meglátja egymást az esküvő napján. Ezt valóban kár kihagyni, ugyanis a legjobb fotós nagyon jól ki tudja használni az ezekben a pillanatokban rejlő intimitást a legjobb fotók elkészítéséhez.

A ceremónia, lagzi és a hajnalig tartó buli mind mind nagyon fontos része a napnak, ahol végig számíthattok rám a nap folyamán.

 

KREATÍV FOTÓZÁS

Akár úgy döntötök, hogy van szabadidőtök az esküvő napján, akár úgy, hogy külön napot szántok erre, a kreatív fotózás elkészítését is vállalom. Ez a fotózás másabb, mint az esküvői fotózás, hisz nem konkrétan az esküvőn készül, hanem egy általatok választott helyszínen.  Bármilyen verzió mellet is rakjátok le a voksotokat, gondoljátok végig, hogy milyen jellegű képekre vágytok. Vagány és bevállalós vagy inkább klasszikus romantikus, esetleg humoros fotókra vágytok? Nagyon fontos a helyszín is. Ez alapjaiban meghatározza, hogy külön napon vagy az esküvő napján szeretnétek-e a fotózást, hisz ha egy vidéki kúrián tartjátok a lagzit, de a hegyekben szeretnétek kreatív fotózást, egyértelmű, hogy azt külön napra kell tervezni. A legjobb esküvői fotóim közül láthattok néhányat a galériában, amelyek kreatív fotózások alkalmával készültek. Ebben láthatjátok, hogy a többi pár igényei elég széles körűek voltak és mindenki számára elkészültek az áhított fotók.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek