Reti Attila Photography

6000 Kecskemét
Reti Attila Photography Reti Attila Photography Reti Attila Photography Reti Attila Photography Reti Attila Photography Reti Attila Photography

7 éve (2013-ban) kezdtem el rendezvények és esküvők fotózásával foglalkozni. Számos rendezvényt örökítettem már meg, pl: sportesemények, családi napok, kultúrális rendezvények, ballagások. 2014-2018 között a Kesport sportportálon is megjelentek a képeim. Különböző sportok fényképezésében tudtam kipróbálni magam (kosárlabda, foci, kézilabda). A 2014-ben megrendezett Hírös Vágta eseményen is fotóztam. Ezzel párhuzamosan indult a „Kiérdemelt Bizalom Fotópályázat”, ahol I. helyezést értem el.
Sportfotózásban több kiemelt rendezvényen vettem részt. Számomra a legkiemelkedőbb, három egymást követő évben is Kecskeméten megrendezett UIPM World Cup (Öttusa Világkupa) volt.
2015 óta folyamatos megbízóm a KTE Kosárlabda Klub - 5 éve fotózom a hazai mérkőzéseiket a Messzi István Sportcsarnokban.
A rendezvények mellett, természetesen portrék készítésével is foglalkozom. Ide tartoznak az egyéni, családi és a céges image képek készítése is. 2017-ben a Ceremónia Magazin (esküvői szolgáltatókkal foglalkozó újság) címlapfotóját készítettem el.
A folyamatos megbízóim közé tartozik a Hírös Sport Nonprofit Kft. is, akik többször bíztak meg létesítményeik, évzáró és különböző rendezvényeik fotózásával.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői videó
  • Esküvői fotós
Kapcsolat - Elérhetőségek