Wedding is Coming

1028 Budapest
Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming Wedding is Coming

Kedves házasodni készülő Szerelmesek,

Sok szeretettel gratulálunk eljegyzésetekhez és szívből köszöntünk Benneteket oldalunkon! Nagyon izgalmas és eseménydús időszak elé néztek az elkövetkező hónapokban!

Az esküvői fotós/fotósok kiválasztása kulcsfontosságú pontja az esküvőszervezésnek, hiszen a nagy napon készült képek őrzik meg annak a pár órának a hangulatát, melyekre hónapokon keresztül készültök.

A jó képek mesélnek, emléket őriznek. Megtekintve őket újra visszaidézhetjük életünk nagy napját.

Hogy kik is vagyunk mi? Engedjétek, hogy bemutatkozzunk!

Ambiciózus fotóstanoncból lett egyetemi szaktársak, barátok és immáron üzlettársak vagyunk. Az alkalmazottként való stúdiófotózás árnyékából végre kilépve saját vállalkozásba vágtunk. Megszerzett tapasztalatainkat, gyakorlatunkat a klasszikus esküvői fotózás terén most merészebb, formabontóbb, teljesen személyre szabott, egyedi ötleteinkkel kombináljuk, hogy életetek egyik legfontosabb napja, ne csak minőségi, hanem egyedülálló módon legyen megörökítve.

Inspirációinkat utazásainkból és az általunk megismert emberek sokszínű személyiségből gyűjtjük. Minden egyes történet formál minket, hatással van a közös munkánkra.

Ha szeretnétek, hogy esküvői képeitek őszinték legyenek, hogy visszanézve a tökéletes smink, frizura, öltöny és menyasszonyi ruha alatt ne vesszen el egyéniségetek, ha érzelemmel teli, hangulatos képekkel emlékeznétek a házasságkötésetek napjára, akkor mi vagyunk az embereitek!

Összeszokott csapatként, türelemmel és mély alázattal szakmánk iránt arra törekedünk, hogy megkönnyítsük a dolgotokat és elvárásaitoknak megfelelő, minőségi munkát végezzünk!

Személyre szabott árajánlatainkért legyen szó jegyes és esküvői fotózásról, belföldi vagy külföldi kreatív fotózásról, érdeklődhettek emailben, facebookon, telefonon. Megpróbálunk a lehető leghamarabban minden üzenetre válaszolni!

Köszönjük!

Wedding is Coming

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői videó
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek