Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures Voila Pictures

2008 óta foglalkozunk professzionális fotó/videó készítéssel. Az esküvői anyagokat pont annyira szeretjük, mint a friss házasok, akiknek készítjük! Szívből, szeretettel dolgozunk, így nekünk minden alkalom különleges, örömteli! Rendeld meg tőlünk, és élvezd az emlékeket újra, meg újra! 

 

Videó referenciáink összefoglalóját a következő linken keresztül éritek el:

 

https://youtu.be/5eFSPYbOKL4

 

(Ha kattintással nem indul e, másold ki, és illeszd a böngészőbe!) 

 

További információk az esküvői videós szolgáltatásainkról weboldalunkon.

 

 

"A vendégek hazamennek, az étel elfogy, a ruhát visszaviszed a kölcsönzőbe. Egy dolog, ami örökké megmarad és gyönyörűen vissza idézi a legszebb pillanatokat, az esküvői videó."​Készítsd el a nagy napról a videót velünk, és életreszóló élményeidet örökre megőrizzük neked!

 


Professzionális esküvői fotó/videó, tapasztalt szaķemberekkel, akik filmes berkekből hozot "mozi hatást" kölcsönöznek az anyagnak.

 

Készítünk továbbá animált, zenés fotó bemutatót, ami egy plusz szívmelengető, emlékezetes program lehet a nagy alkalomra!

 

Különleges "budget" ajánlatunk révén meg spórolhatjuk nektek a fotóst is! A videó anyagból válogatott, szerkesztett, retusált fotókat adunk át a párnak, így két legyet üthetnek egy csapásra!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások

Kapcsolat - Elérhetőségek