Vanyur Production-Esküvő fotózás

1122 Budapest
Vanyur Production-Esküvő fotózás Vanyur Production-Esküvő fotózás Vanyur Production-Esküvő fotózás Vanyur Production-Esküvő fotózás Vanyur Production-Esküvő fotózás Vanyur Production-Esküvő fotózás Vanyur Production-Esküvő fotózás

Jegyespárként pontosan tudjuk min mentek keresztül így amellett, hogy úgy örökítjük meg a napotokat, ahogy mi is elvárnánk a saját esküvőnk esetében számtalan más segítséget is szeretnénk nyújtani Nektek. Ott leszünk az örömkönnyes pillanatoktól a legnagyobb nevetésekig és törekszünk rá, hogy minden emléketeket olyan formában kapjátok vissza, ahogy megéltétek.

 

Elsődleges célunknak tekintjük, hogy ne feszengős, kötött fotózásban legyen részetek, hanem feloldódva, magatok mögött hagyva az esküvő szervezés nehézségeit és a mindennapi terheket egy közös élményt éljetek át, amennyire lehet a megszokottól eltérően interaktív módon kialakítani mind a jegyes fotózás, mind pedig a kreatív fotózás menetét.

 

Szeretjük a kreatív megvilágításokat, egyedi perspektívákat, kompozíciókat és a művészi utómunkálatokat, hogy az ügyfeleink személyiségét és szépségét kiemeljük miközben bemutatjuk az esküvőjük történetét.

Nem törekszünk a tökéletes színhelyességre, épp ellenkezőleg, egy általunk készített egyéni színvilágot teremtünk az általunk kidolgozott felvételeken. Ezt a színvilágot a meleg tónusú pasztellszínek jellemzik, ami kiegészül ugyancsak saját ízlésünk alapján elkészített fekete-fehér konverziós képekkel. Nagy hangsúlyt fektetünk a párok kiemelésével a háttérből, kivéve amikor egy gyönyörű helyszínen vagyunk, ahol szeretjük megtalálni a környezet és a párok közötti egyensúlyt. Továbbá szeretünk a nappal szemben, úgynevezett ellenfényes képeket készíteni, mert a becsillanó fény kissé fátyolossá teszi a képeket.

 

 


Esküvő fotózás, jegyes fotózás, párfotózás az egész országban. Esküvők története minőségi,kreatív formában elmesélve egy esküvői fotós páros által.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek