Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus

1152 Budapest Szentmihályi út 131
Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus Sziráki Lajos Olex esküvői fotográfus

 

 

 

 

 

 

 

 

Sziráki Lajos Olex esküvői fotós

Profi esküvői fotós aki szakmailag és technikailag is fel van készülve.  

Sok éves esküvői fotós tapasztalat, jóval több mint ötszázezer elkészített esküvői fotó, és közel háromszáz esküvői pár !  

 

Ezek az esküvői fotók nem csak a Ti számotokra lesznek örök emlékek, hanem a gyermekeiteknek  és még az ő gyermekeiknek is ! Esküvői fotózás & filmezés ahogy megálmodtad !
 

Kedves házasulandó pár !

Egy jó csapatot választani az esküvőtökre az egyik legfontosabb feladat. A profin elkészített esküvői fotós anyag évek múlva is újra felidézi a gyerekeitek a család és a Ti számotokra is az esküvő érzelmes, felejthetetlen pillanatait.

Életetek fontos döntése előtt álltok, tudom nem könnyű különböző szolgáltatókat találni, hiszen hatalmas a piac és nehéz a döntés! Amit kínálok,– Stílus és minőség, megkíméllek az elcsépelt beállításoktól, az egész napi esküvői fotózás nem stressz ha nem jóhangulatú baráti élmény lesz számotokra ezt garantálom. 

 

Profi fotósként mindent megteszek hogy hozzátok illő, legjobb képek készüljenek mind a mellett igyekszem a háttérben maradni és figyelmes szemlélőként minden fontos és érzelmes pillanat megörökíteni.Minden pár más és más, Én igyekszem hogy mindenkiről a számára legelőnyösebb fotókat készítsem, segit ebben a sok sok éves gyakorlat és az élet tapasztalat is !

 


Stílus,ami megkülönböztet !

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői videó
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek