Szalay Mona esküvői fotóművész

1046 Budapest
Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész Szalay Mona esküvői fotóművész

Mit jelent számomra a fotográfia? Nehéz a hatása alól szabadulni. Ez nem egy kattintás. Tudni kell az emberekkel kapcsolatot teremteni. Általa megismerni színes egyéniségeket, érdekes helyeket. Egy nagy családban érezni magad.
Minden érzésünket közvetíteni tudjuk általa…. És azt az érzést, amit a partnereimtől kapok cserébe, nem cserélném semmire.

A fotózás megtanított a türelemre, a toleranciára, a nyugalmam megőrzésére. Megtanított arra, hogy jó másokra mosolyogni, mert mosollyal fogják viszonozni.
Amikor megszületik egy jó fotó, bizonyítani tudod azt, ami más számára lehetetlennek tűnik. Ez az érzés életre szóló ajándék mindkét félnek. Szeretem a hivatásom. Szeretek adni általa és szeretem azt az érzést, amit ezért cserébe kapok.
Az időtálló esküvői fényképek titka a művészi, esztétikai és szakmai értékek együttes megteremtése.


 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek