Halmai Gyöngyi Photography

Budapest
Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography Halmai Gyöngyi Photography

Szeretek fényképezni. Szeretem, hogy a hivatásom a szenvedélyem. Szeretem, hogy nap, mint nap olyan dologgal foglalkozom, amely boldoggá tesz és (remélem), hogy ez kihat más emberek életére is.

Hiszek abban, hogy fotóim által képes vagyok egy kis színt vinni az emberek életébe és ha még csak rövid időre is, de kiragadni őket a hétköznapok egyhangúságából.

Legyen akár portré, esküvői vagy családi fotózás, számomra a legfontosabb dolog, hogy megrendelőim elégedettek legyenek a róluk készült fényképekkel, újra át tudják élni, fel tudják eleveníteni az emlékezetes pillanatokat.

Amennyiben szimpatikus vagyok és tetszik az általam közvetített képi világ, úgy keress bátran.

 

Halmai Gyöngyi


www.halmaigyongyifoto.hu

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek