Gáldi Dorottya

Budapest
Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya Gáldi Dorottya

 


 

Kedves Látogató !

 

A legjobb helyen jársz,amennyiben egy munkájára igényes,kreatív és megbízható fotósra van szükséged. Idestova 8 éve foglalkozom fényképezéssel. Óriási örömmel tölt el a megörökített pillanat szépsége és törékenysége. Számomra ez az egyik legőszintébb önkifejezési forma,mely feltölt és boldoggá tesz. Fontos számomra,hogy a képek meséljenek,az együtt töltött idő pedig jó emlék legyen. Kíváncsi vagyok az emberek személyiségére és történetére. Úgy vélem enélkül nehéz valódi és jó képeket készíteni. Szeretem a természet sokszínűségét,melyet még egy kis plusz energiával tudunk megtölteni a Ti boldogságotok által.

 

Hamarosan elkészülő honlapomon bővebb információkkal is fogok szolgálni,addig pedig,ha felkeltettem az érdeklődéseteket és a fotóim alapján érdemesnek találtok,keressetek bizalommal! Minden felmerülő kérdésetekre szívesen válaszolok:)

 

E-mail: dorottyagaldi@gmail.com

Telefonszám: 0630/301-3215

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek