Gaál Miklós fotográfus

1025 Budapest Vihorlát u.
Gaál Miklós fotográfus Gaál Miklós fotográfus Gaál Miklós fotográfus Gaál Miklós fotográfus Gaál Miklós fotográfus Gaál Miklós fotográfus Gaál Miklós fotográfus Gaál Miklós fotográfus Gaál Miklós fotográfus Gaál Miklós fotográfus

Sziasztok!

 

Gaál Miklós fotográfus vagyok.
Eredeti végzettségem szerint építő szakmérnök vagyok, de gyerekkorom óta szenvedélyem a fotózás és mára már fő tevékenységemmé vált.
Sokfelé fotóztam a nagyvilágban. Jó sorsom „vándorfotográfusként” a Grand Canyontól Kappadókián keresztül Himalájáig rengeteg izgalmas helyre elvitt. Első fotós publikációm 20 éve született. Később a Himalájában készített fotósorozatom kapott jelentős elismerést.

 

Az esküvőfotózás az egyik fő profilom és épp a kreativitás miatt, mivel a párok fotózásakor nem a hagyományos és mesterkélt beállításokat ismételjük, hanem a szó mindkét értelmében "lelkes" és őszinte képeket készíthetünk esküvőtök meghitt és önfeledt pillanatairól. Az esküvők fotózását ma már nem munkámnak tekintem, hanem a művészi önkifejezésem egyik legfontosabb részének. Igyekszem az esküvők történetét a maga őszinte valójukban ábrázolni és elkerülni a modorosságot. Célom az, hogy a masináimmal mindenhol ott legyek, de sehol se zavarjak.
Esküvők fotózása mellett leggyakrabban céges és családi rendezvényeken fényképezek.

Emellett gyerek-, felnőtt portrékat és baba-mama fotókat készítek, illetve bármi mást is szívesen fotózok ami számotokra megörökítésre méltó.


A jó esküvői fotós a leánykikéréstől kezdve a lakodalom végéig képes fotózsurnaliszta stílusban megörökíteni esküvőtök megismételhetetlen pillanatait és mindezt lehetőleg észrevétlenül. Ezért ajánljuk jó szívvel professzionális esküvőfotós szolgáltatásunkat, Budapesten, vidéken és külföldön egyaránt.


 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek