Esküvőd fotósa

1104 Budapest
Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa Esküvőd fotósa

"Fényképezni annyit jelent, mint visszatartani a lélegzetet, amikor az illékony valóság pillanatában minden képességünk egyesül. Akkor a fej, a szem, a szív is ugyanazért működik."

Henri Cartier-Bresson

 

Kedves Jegyespár!

Hajnáczky Gábor fotográfus vagyok. Több mint 10 éve ez a szakmám és a szenvedélyem. Az esküvőfotózás igazán közel áll hozzám, mert egy megismételhetetlen nap minden fontos pillanatát megörökíthetem. Számomra az a legfontosabb, hogy változatos, újszerű és igényes képek készüljenek, melyek csodálatos emlékeket őriznek majd.  Tapasztalatom, tudásom és a legkorszerűbb technikai felszereltségem garantálja a megbízható minőséget. A művi beállítások helyett leginkább a pillanatokat szeretem elkapni, hogy természetesebb legyen a végeredmény.

A fotók profi utómunkán esnek át. A kreatív és a nagy nap legjobb fotóit minden esetben retusálva adom át.

Felső kategóriás Canon és Sony rendszerrel objektívekkel és vakukkal dolgozom. Minden esküvőn 2 professzionális gépváz és több, prémium minőségű objektív áll rendelkezésemre, hogy a megismételhetetlen pillanatok akkor is meg legyenek örökítve akkor is, ha a technika ördöge ezt nem szeretné.

Kérésetekre fotós kollégámmal együtt is rendelkezésetekre állunk Magyarország területén belül.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek