DoArt Photography

1094 Budapest
DoArt Photography DoArt Photography DoArt Photography DoArt Photography DoArt Photography DoArt Photography DoArt Photography DoArt Photography DoArt Photography DoArt Photography

"Ki is vagyok én?" , szóval nem tudom, hogy vagytok vele, de engem Dorinának hívnak a hétköznapokban, jelenleg 30 éves és általában kócos vagyok. Szeretek korán kelni, mert így mindig jut idő egy kávézós, Jóbarátok epizódra! Kazincbarcikán születtem, de Budapesten és Keszthelyen töltöm jelenleg a legtöbb időm. 

Mindenem a Bükk összes rejtett kincse, de télen egy kád forró vízben is jól érzem magam a kedvenc könyveimmel!

Általános iskolás korom óta lóg a fényképező a nyakamban, de az élet sok irányba elsodort -túl reális talajokra- így "csak" 5 éve mondhatom, hogy ez a hivatásom is! Rövid kis pályám szinte elején kezdtem el az Aetherben és a Citymatinénak fotózni, amit azóta is imádok! Ez úgymond a fő profilom, ennek a helynek köszönhetem, hogy ilyen szoros kapcsolatba kerültem az igazi életképekkel. Ez az alapja a stílusomnak, legyen szó komoly vagy dilis párokról, kicsikről vagy nagyokról, két lábúakról vagy épp négylábúakról. Esküvőről vagy fesztiválról, a lényeg ugyanaz: mindenhol sírunk, nevetünk, táncolunk, néha pedig a fűben is fetrengünk. 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek