Déber Gábor Az esküvőfotós

Budapest
Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós Déber Gábor Az esküvőfotós

Emlékekké formált fontos pillanatok a fotók nyelvén

2009-ben fotóztam meg életem első esküvőjét, azóta több mint százszor mondták ki párok a fényképezőgépem előtt a boldogító igent. Ennek a pillanatnak és a munkának, amit annyira szeretek, szemernyit sem változott a jelentősége az évek során. A hétköznapok szürke, „Garfield” világával szemben – ahol mindenki utálja a hétfőket, rohan és nincs ideje figyelni a másikra – ugyanis egy párhuzamos, sokkal személyesebb világban bíznak rám kedves emberek egy rendkívül fontos feladatot. Életük egyik meghatározó pillanatának megörökítését, az érzések, a hangulat, a család rezdüléseinek képpé formálását, ami egy különleges felkérés. Az elfogadásával ugyanis nem csak szolgáltató leszek, hanem résztvevő, valahol kicsit szervező, segítő is, de ami ennél is fontosabb, egy ünneplő közösség tagja. Mesélő, akit egy nap erejéig egy család befogad és rábízza legszemélyesebb történetének tolmácsolását.

Talán ez a hozzáállás az, ami különbséget tesz kiválóan megkomponált fotók és az esküvőről készült szép emlékek között. Ez segít megtalálni azokat az apróságokat, amiket a párnak vagy a családnak az események sodrásában nincs ideje észrevenni, mégis magukba zárják a tiszta érzelmeket. Az ilyen képek elkészítéséért dolgozom esküvőfotósként.

Természetesen, ez a hozzáállás csak úgy hozhat eredményt, ha megfelelő szaktudásra építem rá. Utóbbit igyekeztem meghatározó szakmabeliek iránymutatásával, workshopok és mesterkurzusok segítségével csiszolni az évek során. Jó barátomtól, Dégi Attilától, valamint a leghíresebb magyar esküvőfotóstól Schram Andrástól is sokat tanultam, részt vehettem olyan, a világ élvonalába tartozó esküvőfotósok előadásain is, mint a varázsló Jerry Ghionis, a mesegyáros Sergey Ivanov, a kompozíciók nagymestere David Beckstead és a csodálatos tájak mestere Keda Z. Feng.


A világ változhat, trendi filterek jöhetnek-mehetnek, de a letisztult eleganciával készült fotók időtlen elevenséggel őrzik meg az esküvőtök napját meghatározó boldogságot. Beszédes mosolyokkal, nagy nevetésekkel, finom részletekkel, egy csipetnyi játékossággal a saját stílusotokban.
 
Esküvőfotósként az ilyen dinamikus, klasszikus és szép képek készítésével foglalkozom.
 
Ha aktuális divathullámok helyett olyan fotóst keresel, aki ebben a látásmódban készíti el sorozatotokat, plusz ügyel a nyugalomra, jó hangulatra munkája során, vedd fel velem a kapcsolatot!

Ismerkedj meg ezzel a világgal munkáimon keresztül!


 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós

Kapcsolat - Elérhetőségek