BB Makeup

1118 Budapest
BB Makeup BB Makeup BB Makeup BB Makeup BB Makeup BB Makeup BB Makeup

Szőke Zsuzsi vagyok, 2017 óta sminkesként, és lassan három éve pedig szépségtanácsadóként is dolgozom.

2009-ben ELTE, Kommunikáció szakos bölcsész, Művelődésszervező szakon diplomáztam. Újságírásban, rendezvényeken, recepción is dolgoztam, majd némi profil váltást követően belevágtam abba az alkotásba, melyre mindig is vágytam, és 2017-ben Divatsminkes oklevelet szereztem. 2019-ben pedig a Szépségtanácsadó OKJ szakmát sajátítottam el.

A szépség és a divat világa sosem állt tőlem távol. Nagy örömömre szolgál, hogy a Barbara Blond Makeup vendégeinek szuper sminkeket készíthetek, nem utolsó sorban sok örömet és izgalmas élményt szerezve ezzel a hozzám ellátogató vendégeimnek.

Mindig szeretem látni a felcsillanó tekinteteket a tükörben, az izgatott menyasszonyokét épp úgy, mint a lelkes első bálozó szalagavatósokét vagy például a sminktanácsadásokon a szorgalmasan jegyzetelő és figyelő sminkelni vágyó háziasszonyokét. Munkám során -professzionális termékek használatával-, igyekszem mindig a lehető legjobb tudásom szerint és személyre szabottan alakítani a sminkeket, legyen szó akár egy erőteljesebb alkalmi, vagy egy elegáns visszafogott stílusú elképzelésről.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek