Regina Kreatív Gyertyastúdió

Budapest
Regina Kreatív Gyertyastúdió Regina Kreatív Gyertyastúdió Regina Kreatív Gyertyastúdió Regina Kreatív Gyertyastúdió Regina Kreatív Gyertyastúdió Regina Kreatív Gyertyastúdió Regina Kreatív Gyertyastúdió Regina Kreatív Gyertyastúdió

Egyedi, kézzel készített, exkluzív alkalmi gyertyák

Ha szép és minőségi esküvői gyertyát keres, akkor a Regina Kreatív Gyertyastúdiónál jó helyen jár. Egyedülálló esküvői gyertyák választékát kínáljuk, amelyek tökéletes kellékei az élet legfontosabb eseményének. Akár hagyományos gyertyát keres, akár modernebbet, nálunk mindegyik megtalálható! Esküvői gyertyáink kiváló minőségű viaszból készülnek, gondosan kiválasztott összetevőkkel és színekkel. Kézzel és szeretettel készülnek, ami egyedivé és különlegessé teszi őket.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelő, kézzel készített esküvői gyertyák választékát kínáljuk. Rendelje meg esküvői gyertyáját még ma, és tegye még különlegesebbé a nagy napot!

Mindig szerettünk és szeretünk”alkotni”.
Olyat csinálni, ami szép, ami megfogja az emberek tekintetét és abban a pillanatban valóban másra nem is gondol. Talán ezekkel az alkotásainkkal és sikerül pár kellemes pillanatot varázsolni az emberek életébe.
Gyertyáink folyamatosan készülnek, de ha nem találsz olyat, amire igazán vágysz, akkor írj ránk, mond el az álmaid és mi garantáltan megvalósítjuk.

Kapcsolat - Elérhetőségek