DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ

1188 Budapest Juharos sor 28.
DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ DJ FEREE / Esküvő DJ / Rendezvény DJ

Több, mint 10 éve foglalkozom a lemezlovas szakmával. A Mixdown DJ School tanfolyamát kiváló eredménnyel végeztem el, ami a legszínvonalasabb képzés Magyarországon. Nem kisebb nevektől tanultam, mint Hamvai PG, Magonyi L, Revolution, Newik és DJ Newl. MAHASZ és vállalkozói engedéllyel is rendelkezem, illetve a DJ Szövetség tagja vagyok.

Többször volt szerencsém külföldön is színpadra lépni: Sunny Beach-Bulgária, Görögország - partyhajó, Szlovákia. Felléptem már a SZIGET és EFOTT fesztiválokon, valamint nemrégiben az Amerikai Haditengerészek  és a Finn Nagykövetségre is engem kértek fel. Rendszeresen vállalok esküvőket, céges és zártkörű rendezvényeket, éttermekben háttérzenét biztosítok.

Zenei repertoárom (80-as évektől egészen máig terjed) több, mint 40.000 naprakész zeneszám, mely tartalmazza a legnagyobb slágereket, amiket mindenki ismer/szeret/tud (vagy akar ) rá táncolni és énekelni.


Minden korosztály számára táncolható, énekelhető, ismert slágereket játszok, szünet nélkül. (aktuális toplistás rádió, magyar slágerek és örökzöldek, Latin, Deep House, dance, EDM & House, Rock, Rock’n’roll & ha szükséges mulatóst is). Emellett a mai elektronikus zenék is igazán fülre – akarom mondani kézre állnak :) És persze a nagyon közkedvelt RnB és Retro stílust is szívesen játszom, nemcsak a megszokott „formában”, hanem akár modernizált hangszerelésekben is, illetve számkérés is lehetséges a helyszínen és karaoke-ra is van lehetőség :)

Zenei műsorom nem egy előre elkészített lista alapján megy, hiszen nincs két ugyanolyan közönség. Minden esetben alkalmazkodom a vendégek igényeihez, kedvenceitekhez egy előre leegyeztetett zenei lista és elképzelés alapján, ami tiltásokat is tartalmazhat, ha pl. valamit nagyon nem szeretnétek hallani (legyen az akár egy szám, vagy egy stílus) :)


Amire a legbüszkébb vagyok, hogy a sok éves tapasztalatból kifolyólag nem csupán egy zenei irányzatban mozgok otthonosan, a különböző stílusokat bátran és kreatívan keverem, fő a szórakoztatás és a jó kedv. :)

 


 

Az igazi buli hangulat megteremtéséhez hozzátartozik a kellemesen hangos zene és színes, hangulatos, mozgó, olykor villogó fények is. Magas színvonalú, elegáns megjelenésű professzionális hang- és fénytechnikával dolgozom, kizárólag világszínvonalú márkákat felvonultatva. (QSC, Pioneer, American DJ) A hangosítás akár 500 főig is elegendő.

 

A világ legjobb keverőpultjával rendelkezem, melyeket klubokban, fesztiválokon is használnak, ezeknek csupán megjelenése is ámulatba szokta ejteni az embereket :)
Látványos, nagyteljesítményű fénytechnikával is rendelkezem, opcionálisan választhatóak kiegészítő szolgáltatásként… Csak a képzelet szabhat határt.


 

 • Szakszerű DJ szolgáltatás - Felkészültség és profi kivitelezés
 • X óra időtartamra – Hosszabbítás lehetséges, minden megkezdett fél óra 6.000 Ft
 • Saját, a piacon jelenleg legprofesszionálisabb keverőpult, ami egy Esküvő DJ-nek elengedhetetlen
 • Modern QSC 2x2000 Watt hangtechnika 
 • 2 db robotlámpa (ADJ Inno Pocket Spot White)          
 • 2 db forgó tükrös robotlámpa (ADJ Inno Pocket Roll)
 • 6-8 db „Uplighting” Hangulatvilágítás a tánctérre
 • Bárhová elhelyezhető Mobil DJ Asztal
 • LED Paraván a pult elé
 • Teljes hanganyag rögzítése digitális formátumban (Akár videó is)
 • Vezeték nélküli mikrofon (Shure BETA58)
 • Beszédek, fellépők hangosítása és zenei aláfestése
 • Budapesten belül díjmentes, előzetes személyes egyeztetés, folyamatos kapcsolattartás
 • 1-3 órás építési és 1 órás bontási idő díjmentes

 

Kiszállítási díj: 70 Ft/km Budapest – helyszín – Budapest

Rejtett költség: nincs


Esküvő DJ, Látványos Fénytechnika, Professzionális hangtechnika és Speciális effektek!

Kapcsolat - Elérhetőségek