Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj

8174 Balatonkenese Nagykuti u. 16.
Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj

Kedves Ifjú Pár!

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak Nektek!

Manapság egyre divatosabb, hogy élő zene helyett, vagy mellett az ifjú pár Dj-re bízza az est hangulatát.

Természetesen hiszek az élő! zene erejében, viszont a manapság házasulandó fiatalok a disco korszakban nőttek fel és szeretnének az akkori zenékre eredetiben egy hatalmasat bulizni!

Szolgáltatásommal nem csak zeneszolgáltatást nyújtok, hanem eddigi tapasztalataimat megosztva Veletek, segítek, hogy a “Nagy nap” valóban tökéletesen sikerüljön!

 

Műsorom elsősorban…

… a ’70-es, ’80-as évek retro és funky slágerein át a Rock and Roll gyöngyszemein keresztül, a ’90-es évek disco klasszikusai mellett napjaink bulizenéiből áll, valamint az alternatívabb Petőfi Rádiós zenéket is szívesen játszom!

A násznép életkora igen vegyes, ezért szem előtt tartom a különböző zenei kéréseket és a Ti kedvenceteket, illetve előre egyeztetett igényeiteket.

Igen, a buli alatt gyertek bátran zenét kérni

 

 

Ha nem "csak" egy szolgáltatót kerestek, hanem olyan valakit, akivel megoszthatjátok elképzeléseiteket és lelkiismeretesen a sajátjaként kezeli!

Kapcsolat - Elérhetőségek