Czauner Photography

8200 Veszprém
Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography Czauner Photography

"A fényképezés is, az élet is kaland. Aki fényképekben fejezi ki magát, annak ismernie kell az élethez fűződő viszonyát."


 2014-ben kezdtem a fotózást hobbiként munka mellett eleinte portrézással és tájképek készítésével a szabadidőmben, ám a rengeteg pozitív visszajelzés hatására egyre több időt töltöttem a körülöttem lévő pillanatok megörökítésével, mígnem azon vettem észre magam, hogy a munka helyett is fotózni szeretnék, sőt szeretném ha ez lenne a munkám.

2015-ben egy gyors és nagy elhatározásra jutottam, hogy minden napom a fényképezésnek szeretném adni, azóta pedig ez lett a hivatásom. Mindig is szociális beállítottságú és központi szerepet betöltő jellem voltam, így nem volt kérdés, hogy melyik irány legyen az, amit a főprofilomnak mondhatok így lettem portré és esküvőfotós. Azóta több mint 1000 családi, páros vagy egyéni fényképsorozatot készítettem el, 2021 novemberében pedig átléptem a 300-ik esküvő megörökítését. Minden Nagy Nap egy igazi varázslat számomra még ennyi idő után is, hiszen rengeteg csodálatos emberrel ismerkedhetek meg, akik folyamatosan inspirálnak a munkámban én pedig egy örök emléket adhatok Nekik arról a Napról,amit ők álmodtak meg de úgy, ahogy én láttam. 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós