Cocktail Band

7150 Bonyhád
Cocktail Band Cocktail Band Cocktail Band Cocktail Band Cocktail Band Cocktail Band Cocktail Band Cocktail Band Cocktail Band Cocktail Band Cocktail Band

Kedves Látogató!

Immár több, mint harminc éve annak, hogy a Cocktail Band alapító tagjai hangszert fogtak egymásra és a szórakozni vágyó közönségre, hogy feltett szándékuk szerint bebizonyítsák, a tánczenét is lehet oly módon előadni, hogy az se hangzásban, se technikailag ne okozzon kisebb élményt, mint "professzionális" társai.

A zenekar eddig több, mint 3000 rendezvényen, esküvőn, bálon tette tanúbizonyságát annak, hogy a bulizás nem korlátozódhat csupán a tánc önfeledt élményére, hanem annak annál jóval többet kell jelentenie, egy nagy találkozást, egy színes, tüzijátékos karnevált, egy hűvös koktélt, ami felhevít, egy földrengést, ami kitép a hétköznapok szürke homályából...

Tapasztalja meg Ön is ezt az érzést, és találkozzunk minél hamarabb valamely Cocktail rendezvényen!


A Cocktail Band vállalja lakodalmak, esküvők, bálok, születésnapi partyk zenei igényeinek magas szintű kielégítését, hangosítását az egész ország területén.
Vállaljuk kitelepült esküvői ceremóniák, házasságkötések lebonyolításához szükséges helyszíni hangosítást.


A tradicionális lakodalmas zenétől kezdve, a 70-es évektől napjainkig íródott legnagyobb slágerekkel állunk a közönség rendelkezésére. Több ezer dallal, a rendezvény arculatának megfelelően alakítjuk műsorunkat, és persze szívesen teljesítjük a közönség kéréseit is.

A mai trendnek megfelelően vállaljuk esküvők, lakodalmak, egyéb zenés rendezvények Dj zeneszolgáltatását is.


Minőségi hang és fénytechnikával, a legjobb tudásunkkal, valamint 30 év alatt szerzett tapasztalatunkkal garantáljuk, hogy a zene minőségét tekintve nem kell kompromisszumokat kötni.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Zenekar létszám
  • Közepes ( három - öt fő)
  • Kicsi ( egy - három fő)
Játszoltt stílus
  • Rock
  • Mulatós
  • Egyéb
Hangszerek
  • Klasszikus hangszerek
  • Elektronikus hangszerek
Kapcsolat - Elérhetőségek