Szigetvári Tamás Ceremóniamester

1037 Budapest
Szigetvári Tamás Ceremóniamester Szigetvári Tamás Ceremóniamester Szigetvári Tamás Ceremóniamester Szigetvári Tamás Ceremóniamester Szigetvári Tamás Ceremóniamester Szigetvári Tamás Ceremóniamester Szigetvári Tamás Ceremóniamester Szigetvári Tamás Ceremóniamester

Miért választottam ezt a hivatást? Mert ennél jobb szakma szerintem nem létezik. Szórakozni és szórakoztatni. Boldog, vidám emberekkel körbe venni magad és részese lenni annak a napnak, ami számotokra az örökké tartó összetartozás kezdete. Legalább is így indulunk neki, a többi már rajtatok múlik… Egy biztos, az esküvőtök napja tökéletes kell, hogy legyen, ebben szeretnék Nektek segíteni, sőt nem csak segíteni, hanem megvalósítani. Amennyiben megtiszteltek bizalmatokkal, az esküvő előtt többször is találkozom Veletek, hogy jobban megismerjük egymást és a Ti napotok tényleg olyan legyen, amelyet megálmodtatok. Minden kedves pár, személyre szabott esküvői programot választhat magának, csak a képzeletetek szabhat határt.


Stílusos, modern, letisztult, részben hagyomány őrző esküvőt szeretnétek (akár angolul is), tele nevetéssel, örömkönnyekkel, megható pillanatokkal és óriási bulival? Szerintem nem kell tovább keresgélnetek. Hívjatok bátran!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltató stílusa
  • Modern stílus - ceremóniamester

Kapcsolat - Elérhetőségek