Kecskés Klaudia Esküvőszervező és Szertartásvezető

1202 Budapest
Kecskés Klaudia Esküvőszervező és Szertartásvezető Kecskés Klaudia Esküvőszervező és Szertartásvezető Kecskés Klaudia Esküvőszervező és Szertartásvezető Kecskés Klaudia Esküvőszervező és Szertartásvezető

Kedves Jegyespár!

 

Szertartásvezetőként célom, hogy igazán emlékezetes, megható, szívhez szóló szertartást adjak elő, ami csak Rólatok szól, Ti történetetekről, mellyel szebbé tehetem a Nagy Napotokat. Ami vezérel, hogy Benneteket és a Ti szerelmeteket visszatükrözzem, mindezt abban az időpontban, azon a helyszínen, és olyan stílusban ami Titeket jellemez, ami Ti vagytok. Az esküvő egyik legfontosabb és legszebb pillanata, a szív mélyéig hatoló, a lelkünket is megérintő szertartás.

Tartsatok Ti is velem!

Szertartásotok legyen különleges, egyedi, megismételhetetlen, mert a Szerelem képes arra, hogy egyszer megérintsen, és örökre megmaradjon.

 

Korlátlan számú személyes találkozó, illetve bármilyen kommunikációs platformon keresztüli egyeztetés.
Az egyeztetések során jó hangulatú beszélgetések, nem fogjátok azt érezni, hogy kényelmetlen lenne beszélni magatokról, a kapcsolatotokról.
Maximális segítség és kreativitást nyújtok annak érdekében, hogy a szertartás Titeket tükrözzön.
Az elképzeléseitek megvalósítása, figyelembe véve az esetleges nehézségeket. Már a kezdetektől felkészülök Veletek a váratlan problémákra és megoldást ajánlok ezek elkerülésére, megoldására.
A fókusz csak Rajtatok lesz, hiszen csak így születhet meg a Ti történetetek, ha minden szavatokra, mimikátokra, mozdulatotokra odafigyelek.
A szertartás előtt néhány héttel igény esetén elmegyek Veletek a helyszínre és egyeztetünk minden apró részletet.

 

A megálmodott szertartás levezetése bárhol és bármikor. Ez történhet elbújva a világ elől egy erdő mélyén, vagy nagyszüleitek pajtájában, esetleg valamelyik csodás külföldi szigeten. Akár az óceánon hajózva is van lehetőségetek saját anyanyelveteken kimondani a boldogító igent.
Ha szeretnétek életetek egyik legszebb és legemlékezetesebb napját méltó módon, minden tekintetben a saját elképzeléseitek szerint megélni, és megtiszteltek bizalmatokkal, boldogan leszek én az, aki ezt az egyedi, személyre szóló esküvői szertartást levezeti, és aki elindít Benneteket a közös, új utatokon!

Szeretettel,
Kecskés Klaudia

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek