Tolcsvai Szirmay-Waldbott Kastély Látogatóközpont

3934 Tolcsva Kossuth Lajos út 37.
Sajnáljuk, de a(z) Tolcsvai Szirmay-Waldbott Kastély Látogatóközpont már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Korona Hall
Korona Hall
Nyíregyháza(+41,45 km)
Kedves jegyespárok, kedves érdeklődők!   Egy páratlan, káprázatos esküvői helyszínt kínálunk professzionális szervezéssel, tradicionális szabolcsi vendéglátással az ízek őrzőjeként, kreatív konyhával, mely a megújult magyar gasztronómiát képviseli. Ha egy felejthetetlen és csodálatos esküvőre vágytok, megtaláltátok a Korona Hall-t! Az ideális esküvő helyszín kiválasztása tudjuk, hogy nem egy egyszerű feladat, ezért röviden bemutatjuk nektek a gyönyörű és exkluzív Korona Hall rendezvény termet. A több mint 125 éves szálloda felejthetetlen és különleges esküvői helyszínt kínál Nyíregyháza belvárosának szívében. A történelmi falak között, az emeleten találjuk meg a lélegzetelállító dísztermet, a megújult Korona Hall-t, amely igazi gyöngyszeme szállodánknak. A díszterem 140 fő befogadására alkalmas. A terem meghatározó része az aranyszobrok és azok öleléséből 9 méter magasból leereszkedő két gyönyörű óriás üvegcsillár.  Válasszátok a szabolcsi megyeszékhely egyik legszebb, legpatinásabb épületét, mely a kényelmet és az eleganciát tükrözi!   A térségben egyedülálló patinás eklektikus rendezvényterem (9 m-es belmagassággal) 140 fő befogadására alkalmas Kiváló lokáció (2-3 percre találhatóak a templomok, illetve a házasságkötő terem) A város gyönyörű főterén, állandóan pezsgő szívében, a Kossuth téren található A szertartástól a lakodalomig egy helyen minden A ház ajándéka a teljes násznépnek a pezsgős fogadás Nászutas lakosztály egy gyöngyöző jéghideg pezsgővel és egy első közös reggelivel, pezsgős fogadás Professzionális gasztronómia Egész éves szezon Három különböző csomag kialakítása mellett, egyedi igényeket is figyelembe veszünk Alapdekoráció biztosítása A rendezvényteremért nem számolunk fel külön bérleti díjat!   Éljük át együtt az életetek legromantikusabb és legszebb napját a Korona Hall-ban!
Hotel Bodrog Wellness****
Hotel Bodrog Wellness****
Sárospatak(+9,64 km)
A szálloda földszintjén található légkondicionált éttermünk nemzetközi, magyar és diabetikus ételkínálattal 170 fő egyidejű étkezését teszi lehetővé. Éttermünk három darab 20 fő befogadására alkalmas elkülönített "teremmel" családi, ünnepi és egyéb zártkörű étkezések ideális színtere. Ennek köszönhetően érdemelte ki a nagy gasztronómiai elismerést: az ECA Védnöki Táblát.
Tornyos Birtok
Tornyos Birtok
Nyíregyháza(+41,45 km)
Kedves Látogató! Nagy örömmel mutatkozik be a Tornyos Birtok, Nyíregyháza új, fiatalosan elegáns, városi nyüzsgés elől rejtett ékszerdoboza. A rendezvényház egy családi vállalkozás szorgos munkájának eredményeként jött létre, hogy kellemes környezetet teremtsen az ünnepelni vágyóknak.
Aranyhordó Panzió
Aranyhordó Panzió
Pere(+24,28 km)
Az Aranyhordó, a Hernád völgyében épült, Abaúj megye egyik legszebb panziója. A Hernád partja tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre vágyó vendégeknek. Családok, házaspárok, kajakos, iskolai és nyugdíjas csoportok, cégek jelentkezését várjuk nagyon sok szeretettel! 2 szintes légkondícionált éttermünkben vállaljuk esküvők, rendezvények szervezését, lebonyolítását, házias ételek, finom falatok, magyaros ízek, és udvarias kiszolgálás kíséretében. Várjuk kedves vendégeket!
Parish Bull Hotel
Parish Bull Hotel
Kisvárda(+47,04 km)
Tegye különlegessé és felejthetetlenné élete legszebb napját a Hotel Parish Bullban. Hangulatos és romantikus környezete miatt lakodalmak kedvelt helyszíne a Korona termünk.   Kültéri esküvői helyszín Kültéri esküvőről beszélünk akkor, amikor a területileg illetékes anyakönyvvezető kültéri helyszínen adja össze az ifjú párt. Ez a környezet az anyakönyvi hivaraltól különböző, de a szertartáshoz méltán illő helyen történik. Ennek az "IGEN"-nek a kimondásához ad kiváló helyszínt a Parish Bull Hotel.   Esküvői dekoráció Élete legfontosabb eseményét, mint az esküvőt feledhetetlenné tesszük a nem mindennapi dekorációs látvánnyal, amelyet az ífjú párhoz méltó környezetben ünnepelnek meg. Az impozáns helyszínek nyújtotta ünnepélyes hangulatot fokozhatjuk a virágokkal, székszoknyákkal, anyagokkal. Jelenleg 14 színből választhat dekorációs színt: Lila, zöld 2 fajta, rózsaszín, bordó, királykék, bézs, okker sárga, arany, barack, narancs, pink, ezüst, keki. A termet kerek és szögletes asztalokkal terítjük meg igény szerint. Kompletten elkészítjük a dekorációt!  
Poroszkai Étterem Pizzéria Söröző
Poroszkai Étterem Pizzéria Söröző
Gesztely(+41,11 km)
2008. május 1-én megnyitotta kapuit Miskolctól 20km-re Gesztelyben a Poroszkai Étterem és Söröző. Változatos étel és ital kínálattal kedveskedünk Vendégeinknek, tradicionális ételek és a modern konyha remekei is színesítik étlapunkat. Vállaljuk rendezvények (ballagás, esküvő, szakmai előadás, születésnap) lebonyolítását akár 100 főt befogadó különtermünkben.