Kabóka Lovastanya

8130 Enying Tóth Árpád utca 2.
Sajnáljuk, de a(z) Kabóka Lovastanya már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Velegi Kaland Tanya
Velegi Kaland Tanya
Nagyveleg(+49,22 km)
Az esküvők és rendezvények számára a Velegi Kaland Tanya egy romantikus és varázslatos helyszín. A mesés környezet és a számos lehetőség, amelyet a tanya kínál, tökéletes háttérként szolgál az esküvői ceremóniákhoz és a rendezvényekhez. A tanya területén lehetőség van kültéri és beltéri esküvők, fogadások lebonyolítására, mind szép időben, mind pedig rossz időjárási körülmények között.
Echo Étterem & Kávézó
Echo Étterem & Kávézó
Tihany(+26,88 km)
Echo a Balaton felett, "egy felejthetetlen gasztronómiai és szemet gyönyörködtető vizuális élmény!"   Az egyedülálló balatoni panorámával büszkélkedő ECHO Étterem és Kávézó története víztoronyként kezdődött. A nyaralók nagy örömére sikeres vendéglátó egységként üzemelt évtizedeken keresztül, azonban az évek során az épület elhasználódott, lelakottá vált. 2013 tavaszán családi vállalkozás keretein belül felújítottuk és újra megnyitottukezt a páratlan gasztronómiai élményt nyújtó és csodálatos kilátással rendelkező "ékszerdobozt". Az Echo kávézó és étterem páratlan, mind a magyar tengerre, mind I. András király által 1055-ben alapított Tihanyi Apátságra táruló panorámáját kihasználva egy egyedülálló, stílusos és egyben barátságos, minőségi szolgáltatást biztosít. Olyan vendéglátást szeretnénk itt nyújtani, amely mind a hazai, mind a nemzetközi közönség és szakma körében népszerűségnek örvendjen. Éttermünk tökéletes helyszín céges ebédek-vacsorák, családi rendezvények, -baráti társaságok számára, vagy egy romantikus vacsorára. A Tihanyi Apátság a gyönyörű panorámájú Piski sétányon közalíthető meg. 200 méteres közelsége miatt az Echo remek lehetőség a polgári szertartások, vagy akár az esküvői lagzik helyszinéül. Élete legszebb napját az ország egyik legszebb teraszán élje át és örökítse meg!
Hotel Margaréta
Hotel Margaréta
Balatonfüred(+27,24 km)
Az Ön esküvőjének napja több mint egy nap … sokkal több. Az eljegyzéstől, a házassági eskütételig, vagy a nászútig a Hotel Margaréta minden pillanatot feledhetetlenné tesz. Szállodánk minden igényt kielégít; csodálatos természeti környezet, fenséges ételek és természetesen a személyre szabott szolgáltatás, amely még szebbé varázsolja az örömteli eseményeket. Szállodánk mindent megtesz annak érdekében, hogy az esküvő napján a legapróbb részlet is úgy legyen, ahogy azt Ön megálmodta.
Kalóz Strandbisztró
Kalóz Strandbisztró
Balatonudvari(+33,53 km)
Fövenyes a Balaton északi partján, Balatonfüredtől 10 kilométerre nyugatra, a Tihanyi-félsziget szomszédságában található. A fövenyesi strand az egyik legszebb tóparti rész; ősfás és tiszta vizű.  A házasodni vágyók megtalálják nálunk a balatoni romantikát és a fiatalos, laza vízparti strandbisztró hangulatot. A gasztronómiánk is egyedi, a modern beach food és a klasszikus bisztró fúziója. Az esküvői ceremónia – hátterében a Balatonnal – nem is lehetne szebb, vagányabb és romantikusabb.
Hotel *** Jogar
Hotel *** Jogar
Balatonföldvár(+29,12 km)
A városközponthoz, a tóparthoz - kikötőhöz ( 200 méter ) egyaránt közel található a település legeredetibb építészeti alkotása a Hotel *** Jogar. Ez a városi szálloda nyugodt környezetben nyújt vendégei részére pihenést, vagy egyéb konferencia rendezvények lebonyolítására megfelelő lehetőséget. Az egész évben nyitvatartó szálloda kellemes környezetben, családias hangulattal várja vendégeit. Éttermünk, 80-100 fő befogadására alkalmas, az éttermi terasszal jó idő esetén és nyáron még 80 fő elhelyezésére van lehetőség. A szakácsaink által elkészített tradicionális magyar ételeket, ínyenc különlegességeket, vegetáriánus ételeket kínálnak Vendégeinknek, de a különféle ételérzékenységű Vendégeinkre is figyelnek. Különböző alkalmainkra gyertyafényes vagy borkóstolós vacsorákat is tartunk meghívott borászokkal. A teraszunk udvarán jó időben bogrács partikat szervezünk. Különböző rendezvényeknek ( leány- és legénybúcsú, esküvő, évforduló, keresztelő, születés- és névnap, megemlékezések, ballagás, egyéb partik ) tökéletes helyszínt tud biztosítani a Hotel *** Jogar szálloda és étterme, szakképzett személyzettel.
Mercure Székesfehérvár Magyar Király
Mercure Székesfehérvár Magyar Király
Székesfehérvár(+31,95 km)
Szállodánkban a klasszikustól a modernig minden esküvőre lehetőséget tudunk biztosítani. Örömmel jelenthetjük ki, hogy mindenki megtalálja igényeinek megfelelő nagyságú és hangulatú helyszínt Hotelen belül, hiszen négy teremmel állunk rendelkezésükre, egyedülállóan városunkban és a régióban. A nagyszabású -kerekasztalokkal akár 250-300 fős esküvők lebonyolítására alkalmas exkluzív Kupola termünkben a csillagos ég alatt élvezhetik az ünneplést, míg a meghittebb, kisebb létszámú esküvőkhöz a 3 fenséges hangulatú, egybenyitható Szent István terem ad nagyszerű helyszínt. A kis létszámú esküvőkhöz a legmegfelelőbb szállodánk büszkesége, a Trónterem, melyben az ifjú pár s a vendégsereg királyi pompában ünnepelhet. A helyszín tökéletes megválasztása mellett ugyanolyan lényeges a megfelelő ételek felsorakoztatása, amelyhez többféle, ínycsiklandozó esküvői menüből válogathatnak kínálatunkból. Hagyományos tányérszervizes vagy büférendszeres választékunk mellett lehetőségük van akár egy vegyes terítéses menüsor kiválasztására is. A messziről érkezett vendégeknek nem jelenthet problémát a hazautazás és a fáradalmak kipihenése, hiszen a násznép számára kedvezményes áron biztosítunk szobákat. A csodás lakodalom után pedig igazi különlegességgel kedveskedünk a házaspárnak: a nap fénypontjaként a nászutas lakosztály a mi nászajándékunk. Egy felejthetetlen esküvő sikere a részletekben rejlik, melynek előkészítésében és lebonyolításában lelkes és tapasztalt kollégáink nagy segítségére lesznek.