Czauner Photography & Selfiebox

8200 Veszprém
Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox Czauner Photography & Selfiebox

"A fényképezés is, az élet is kaland. Aki fényképekben fejezi ki magát, annak ismernie kell az élethez fűződő viszonyát."


 2014-ben kezdtem a fotózást hobbiként munka mellett eleinte portrézással és tájképek készítésével a szabadidőmben, ám a rengeteg pozitív visszajelzés hatására egyre több időt töltöttem a körülöttem lévő pillanatok megörökítésével, mígnem azon vettem észre magam, hogy a munka helyett is fotózni szeretnék, sőt szeretném ha ez lenne a munkám.

2015-ben egy gyors és nagy elhatározásra jutottam, hogy minden napom a fényképezésnek szeretném adni, azóta pedig ez lett a hivatásom. Mindig is szociális beállítottságú és központi szerepet betöltő jellem voltam, így nem volt kérdés, hogy melyik irány legyen az, amit a főprofilomnak mondhatok így lettem portré és esküvőfotós. Azóta több mint 1000 családi, páros vagy egyéni fényképsorozatot készítettem el, 2021 novemberében pedig átléptem a 300-ik esküvő megörökítését. Minden Nagy Nap egy igazi varázslat számomra még ennyi idő után is, hiszen rengeteg csodálatos emberrel ismerkedhetek meg, akik folyamatosan inspirálnak a munkámban én pedig egy örök emléket adhatok Nekik arról a Napról,amit ők álmodtak meg de úgy, ahogy én láttam. 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szolgáltatások
  • Esküvői fotós
Kapcsolat - Elérhetőségek