Tóth László-Rendezvény és Esküvő DJ

8200 Veszprém
Sajnáljuk, de a(z) Tóth László-Rendezvény és Esküvő DJ már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

Tomrovka Dj
Tomrovka Dj
Székesfehérvár(+39,14 km)
DJ zeneszolgáltatás Retro ,nosztalgia, funky, rock, modern mai slágerek, mulatós, stb. ,vagy akár egyedi igény alapján összeállított műsor. Lehetőség van 6 tagú, profi zenekarral való fellépésre is ! (Pl.: zenekar éjfélig , majd Dj. éjfél után).     Fénytechnika bérlés,-hangosítás Polgári esküvőn szertartás hangosítás, külső helyszín esetén is   Céges és családi rendezvényekre Fellépéseket csaknem az egész ország területén vállalunk, legyen az céges party, esküvő, vagy akár kisebb létszámú születésnapi buli.
Szabados József Esküvő és rendezvény Dj
Szabados József Esküvő és rendezvény Dj
Pápa(+42,38 km)
Kedves mindenre elszánt fiatalok és régebb óta fiatalok! Kis csapatunk azon munkálkodik hogy a NAGY napotok estélyén minden vendég számára felejthetetlen zenei élményt nyújtsunk. Látványos fény és lézer játékkal és hangulatos háttér világítással állunk rendelkezésre. Referenciákért látogassátok meg a profilomat! Szívesen vállalunk rendezvényeket a Dunántúl egész területén! A jó hangulat garantált! Mert mindenkinek kell egy NAGY nap! Mi segítünk hogy ez a nap emlékezetes legyen!
Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj
Nagy Dávid esküvői és rendezvény dj
Balatonkenese(+16,04 km)
Kedves Ifjú Pár! Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak Nektek! Manapság egyre divatosabb, hogy élő zene helyett, vagy mellett az ifjú pár Dj-re bízza az est hangulatát. Természetesen hiszek az élő! zene erejében, viszont a manapság házasulandó fiatalok a disco korszakban nőttek fel és szeretnének az akkori zenékre eredetiben egy hatalmasat bulizni! Szolgáltatásommal nem csak zeneszolgáltatást nyújtok, hanem eddigi tapasztalataimat megosztva Veletek, segítek, hogy a “Nagy nap” valóban tökéletesen sikerüljön!   Műsorom elsősorban… … a ’70-es, ’80-as évek retro és funky slágerein át a Rock and Roll gyöngyszemein keresztül, a ’90-es évek disco klasszikusai mellett napjaink bulizenéiből áll, valamint az alternatívabb Petőfi Rádiós zenéket is szívesen játszom! A násznép életkora igen vegyes, ezért szem előtt tartom a különböző zenei kéréseket és a Ti kedvenceteket, illetve előre egyeztetett igényeiteket. Igen, a buli alatt gyertek bátran zenét kérni     Ha nem "csak" egy szolgáltatót kerestek, hanem olyan valakit, akivel megoszthatjátok elképzeléseiteket és lelkiismeretesen a sajátjaként kezeli!
Együd Zsolt-DJ Csucsu
Együd Zsolt-DJ Csucsu
Siófok(+23,22 km)
Megbízhatóság, hozzáértés, tapasztalat. Zeneszolgálatatás mindenki igényéhez igazítva!   Szünet mentes zeneszolgáltatás a nagy nap minden mozzanatához (vendég fogadás, ceremónia, vacsora előtt-alatt-után és persze lagziban) Olyan zene lesz, amilyet szeretne az ifjú pár! Vagy amilyet a szülők! Vagy a násznép! De leginkább, amit mindenki! Megoldható. Akár számkérés és mulatós zene is, előzetes egyeztetés alapján! Személyes találkozó, konzultáció, segítségnyújtás a megfelelő zenék megtalálásához a ceremóniához és azon túl is. Az elmúlt 50-60év hazai és külföldi dalai, a ma és holnap slágerei is, stílusmegkötés nélkül, maximálisan igazodva a közönség igényéhez. A biztosított technika magas színvonala garantálja a rendezvény (ceremónia is!) hangosítását és az elengedhetetlen fényeffektusokat. (Professzionális Pioneer dj eszközök, RCF  vagy Bose hangrendszer,  hang-vezérelt disco effekt lámpák és LED lámpák állítható/váltakozó színekkel, állványokon) Legyen szó esküvőről, rendezvényről, fesztiválról, vagy házibuliról, állok rendelkezésre!   A esküvőhöz minden professzionális fény-és hangtechnikát én biztosítok, szerelek be és ki.   Az árajánlat 3részből áll össze;   -Útiköltség (bárhova az országba): Siófok-Helyszín-Siófok (90HUF/km)     -Fény és hangtechnika ki-és beszerelve: Igény és létszám nagyságától függ, 25.000-HUF-tól   - Tiszteletdíj: Óradíj, melybe a szerelés nem tartozik bele, csak a ténylegesen zeneszolgáltatással töltött idő kerül felszámításra. A lagzinak akkor van vége, amikor az ifjú pár megkér annak befejezésére.   Kérje/kérd ajánlatomat és a megadott paraméterek alapján küldöm azt a konkrét igényekhez alakítva!
Esküvői és rendezvény DJ - Gasper
Esküvői és rendezvény DJ - Gasper
Kecskemét
Gáspár Ákos, DJ Gasper vállalkozó, esküvői és rendezvény DJ vagyok. Több, mint 12 éve rendszeresen dolgozom, mint esküvői DJ, illetve 20+ éve foglalkozom zenével rendezvény technikával és hangosítással. Szívesen vállalok családi eseményeket, szülinapokat, alapítványi bálokat, céges rendezvényeket.  Komplett felszereléssel hang- és fénytechnikával dolgozom, folyama-tosan képzem és fejlesztem magam, ezáltal minőségi szolgáltatást kínálok az egyre növekvő piaci igényekre. Miért érdemes engem választani? ✔ 20+ év tapasztalat hangosításban ✔ 12+ év tapasztalat DJ szolgáltatásban ✔ 200+ rendezvény (esküvők, céges, privát) ✔ DJ szolgáltatás előre egyeztetett időtartamban és stílusban ✔ Professzionális Pioneer dj technika ✔ A megrendelők és a vendégek kéréseit rugalmasan kezelve ✔ Jogtiszta, legális DJ tevékenység (Dj szövetség és Mahasz) ✔ Hivatalos vállalkozói forma, számlával, szerződéssel ✔ Mindig személyre szabott árak és szolgáltatás ✔ Széles zenei repertoár (40.000+ zeneszám) ✔ Extra hang- és fénytechnika  ✔ Mindig személyesen egyeztetve az igényeket ✔ Több éves tapasztalat nemzetközi esküvőkben (angol nyelvtudás) Ha engem választasz erre számíthatsz, idézem az egyik megrendelőmet:  "Csak annyit mondanék, olyan bulit csinált a lagzinkon, hogy a vendègek nem akartak hazamenni! 1 évestől 85 évesig mindenki remekül érezte magát, másodszor is őt választanánk, nem kérdés!"  
Dj Elliot
Dj Elliot
Budapest
Úgy szoktam fogalmazni, hogy végigkísérem zenével az eseményt, vendégfogadástól a buli végéig, időkorlát nélkül. Igényesen próbálom válogatni a zenéket minden hangulathoz, de semmitől nem riadok vissza, nincs "na ezt nem játszom le" listám. Célom a Kedves Vendégsereg jókedvéhez hozzátenni mindent, amit egy dj hozzátehet a zenéivel. Fontosnak tartom, hogy jó kapcsolatom alakuljon ki az Ifjú Párral, hogy minél jobban rá tudjak érezni arra, mi az elképzelésük a lagzijuk zenéjével kapcsolatban. Minden részlet megbeszélésére egy órás találkozót szoktam javasolni hármasban, ezalatt minden átrágható, szertartástól menyecsketáncon át a kokrét zenei listákig. Ha szükséges, tudok hozni hangfalakat, erősítőt is, fényeket, projectort, mikrofonokat, stb. Főleg laptopról játszom, de ha igény van rá, szívesen kiegészítem bakelitekkel is.  Vállalok minimális vőfély-feladatokat is, hiszen egyébként is elejétől a végéig képben vagyok az egész eseménnyel, tudom, mi történik, és igyekszem pozitív hozzáállásommal minden helyzetből kihozni a maximumot. Amit nem vállalok, az a karaoke, amihez nincs felszerelésem, és szerintem megöli a bulit. Nem rakok be zenét idegen eszközről, telefonról, mert nem bízom a minőségében, eltereli a figyelmem. Számot kérni egész este szabad, van minden, ami kell, ez biztos. Azért vagyok, hogy mindenki érezze jól magát.  12 év alatt közel 120 lagziban djztem, tapasztalataimat, ötleteimet szívesen megosztom Veletek, kérdezzetek. Tudok küldeni egy gondolatébresztő zenei listát, amibe lehet jegyzetelni, kihúzni, ami nem kell, beleírni, ami jó lehet. Előre is gratulálok, és jó készülődést! Elliot