Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage Páskom Cottage

Mivel tudna a PÁSKOM COTTAGE hozzájárulni esküvőjük emlékezetes pillanataihoz?

 

Bensőséges hangulatú, családias esküvői helyszín vagyunk.


60- (max.) 110 fős násznépnek tud helyet biztosítani és 25-(28) főt tud elszállásolni (6 db 2 ágyas szobában és 3 db 3 ágyas, 1 db 4 ágyas lakosztályban) vendégházunk. Szeretnénk jelezni, hogy mozgáskorlátozottakat szállóvendégként nem tudunk fogadni, a rendezvényen való részvételüknek természetesen nincs akadálya. Partner szállásadóinknál még kb. 75 fő szállásolható el. A rendezvény ideje alatt a rendezvény helyszín és a szálláshelyek között transzfer biztosítható helyi szolgáltató által.

 

A közel 1 Ha-os parkunk ideális helyszín a polgári szertartás helyszínének. Kívánságukra helyi anyakönyvvezető vendégházunkban előzetesen egyeztetve bonyolítja a szertartást.

 

Időpont kiválasztása

A Páskom egész évben vállal esküvői rendezvényeket. Téli hónapokban max. 40 főre, tavasztól őszig 60- 110 fős rendezvényeket vállalunk. A minimum és maximum létszám felnőtt vendégekre értendő. A konkrét időpont meghatározásához – a ház foglaltsága tekintetében – egyeztetés szükséges.

 

A minimum foglalható éjszakák száma esküvő estén 2 éjszaka/teljes vendégház. A szálláshely ára tartalmazza a Páskom szállóvendégeinek reggelijét, a létesítményeink és a wellness rész használatát. A helyszín az érkezés napján 15:00 órától foglalható el, a távozás napján 11:00 óráig kérjük a kijelentkezést. Szíves megértésüket kérjük, de a 11 órai távozástól különleges esetben sem tudunk eltérni, mivel vendégházunk jellemzően a következő napon is teltházzal üzemel és 11-15 óra közti időszak áll rendelkezésünkre rendrakás, takarítás céljára.

 

Felszerelt rendezvény helyszín

Téli hónapokban a kisebb rendezvényeket (max. 40 főig) a Páskom Cottage éttermében bonyolítjuk. Minden egyéb rendezvény megvalósítására, az erre a célra kialakított önálló Rendezvényhelyszínünk áll rendelkezésre. Felszereltsége: 12 db 180 cm átmérőjű körasztal (10-12 fő/asztal), fehér Chiavari székekkel, 6 db könyöklővel, 12 db bankett asztal, földig érő terítők minden asztal típushoz, a vendéglátáshoz szükséges teljes eszközfelszerelés, 2 db 20 ágú, nagyméretű egyedi csillár, 12 db háttérvilágító lámpa, vörösfenyő padozat és a sátorhoz tartozó férfi, női mosdó. A Rendezvényhelyszín mennyezeti fehér selyem dekorral ellátott.  Igény esetén oldalfalak és asztalok dekorálása lehetséges a megrendelő igénye szerint, melyhez ajánljuk együttműködő partnereinket vagy az önök által szabadon választott szolgáltatót.


Étel és Ital ajánlatok

A rendezvényen tányér szervizes vagy kombinált (tányér és tál) szervizes felszolgálást nyújtunk.  A rendezvény vendéglátásának végső kialakítására az Önökkel történt egyeztetést követően van mód. A Páskom Vendégház konyhája enyhe glutén-, laktózérzékenységet, valamint vegetáriánus étkezési igényeket tud vállalni, fokozott figyelmet igénylő gluténmentes, vegán étkezést nem.

 

Személyes egyeztetés

A részletek kidolgozásához elengedhetetlen egy személyes beszélgetés. Az étel és italsor meghatározása az események, időpontok összehangolása ezt szükségessé teszi. Ezt követően készítjük el konkrét, személyre/eseményre szabott ajánlatunkat. Személyes megbeszélésre munkanapokon, hétfő-csütörtök időszakban van lehetőség, mellyel kapcsolatban kérjük, előre egyeztessenek időpontot. (Péntek-szombat- vasárnapi egyeztetésekre szíves elnézésüket kérjük, de kivételes esetben sincs mód. Szíves megértésüket köszönjük!)
 

Remélem felkeltettük érdeklődésüket és egy személyes találkozó alkalmával részleteiben is tárgyalhatunk konkrét megvalósításról.

 

info@paskom.hu
www.paskom.hu
06-30-362-1194

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Szabadtéri lehetőségek:

A közel 1 Ha-os parkunk ideális helyszín a polgári szertartás helyszínének. Kívánságukra helyi anyakönyvvezető vendégházunkban előzetesen egyeztetve bonyolítja a szertartást.

Lebonyolítható programok
 • Esküvői fogadás, díszvacsora
 • Polgári esküvői szertartás
 • Egyházi esküvői szertartás

Terem

  Befogadóképesség Asztalok elrendezésének lehetőségei
Ültetett kiszolgálás Svédasztalos kiszolgálás Álló-
fogadás
Tábla-
asztalos
Kör-
asztalos
U
alak
Rendezvénysátor 110 0 0
 • Befogadóképesség
  Ültetett kiszolgálás:
  110
  Svédasztalos kiszolgálás:
  0
  Állófogadás:
  0
 • Asztalok elrendezésének lehetőségei
  Táblaasztalos:
  Körasztalos:
  U alak:
Helyszín jellege
 • Különleges
Választható felszolgálás
 • Hagyományos tányérszervíz
Menüvel kapcsolatos információk
 • Vegetáriánus menü
 • Gyerek kedvezmény
Catering:

A helyszín csak éttermi szolgáltatásokkal (cateringgel) együtt vehető igénybe.

Szállás:

 A minimum foglalható éjszakák száma esküvő estén 2 éjszaka/teljes vendégház. A szálláshely ára tartalmazza a 28 fő Páskom szállóvendég reggelijét, a létesítményeink és a wellness rész használatát. A helyszín az érkezés napján 15:00 órától foglalható el, a távozás napján 11:00 óráig kérjük a kijelentkezést. Szíves megértésüket kérjük, de a 11 órai távozástól különleges esetben sem tudunk eltérni, mivel vendégházunk jellemzően a következő napon is teltházzal üzemel és 11-15 óra közti időszak áll rendelkezésünkre rendrakás, takarítás céljára. Amennyiben ez zavaró körülmény lehet, az esküvői rendezvény pénteki napon is megtartható. Így szombaton a pihenés, vasárnap nyugodt, időben történő távozás lehetséges. Ez az Önök döntése.

Partner szállásadóinknál még kb. 50 fő szállásolható el. A rendezvény ideje alatt a rendezvény helyszín és a szálláshelyek között transzfer biztosítható helyi szolgáltató által.

Italfogyasztás:

Italcsomag összeállítása kérhető.

Menü és Ital plusz infók:

A rendezvényen tányér szervizes vagy kombinált (tányér és tál) szervizes felszolgálást nyújtunk. A rendezvény vendéglátásának végső kialakítására az Önökkel történt egyeztetést követően van mód.

Esküvői mintamenük


Parkolás
Parkolás:

A parkolás biztosított vendégeink részére.

Kapcsolat - Elérhetőségek