Yvette Wedding Esküvőszervezés

2220 Vecsés
Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés Yvette Wedding Esküvőszervezés

Bojtos-Orosz Ivett Odett vagyok, esküvőszervező.

Mottóm: A szerelem szolgálatában. Immárom 6 csodás éve. Házas, munka- és rend mániás, maximalista, alázatos és sikerre vágyó ember vagyok, aki imád főzni. Továbbá az ősz és a tél szerelmese, nagy smink rajongó, és két bűn rossz cica gazdája. Munkám során olyan párokkal dolgozom, akik a segítségemet kérik a nagy napjuk szervezéséhez, többségében Pest és Borsod megyében. Vagy teljes egészében, vagy csak részletekben, bizonyos fázisok alatt, ha elakadás adódik. Így a teljes körű szervezés mellett egyedi igényekre kialakított ajánlataim is megtalálhatók, melyről bővebben a weboldalamon a "Szolgáltatások" menüben olvashattok.

Azért dolgozom esküvőszervezőként, mert hiszek abban, amit képviselek vele. Hiszek a házasságban, és a két ember között létrejött felbonthatatlan egységben, melyet a szerelem és az egymás iránti elköteleződés köt össze.

A koronavírus járvány okozta csendesebb időszak lehetővé tette, hogy alaposan és precízen kidolgozzak egy könyvet, és a fejezeteit, melynek neve Arapatróna, és már hosszú évek óta ott motoszkált a fejemben. Mindenképpen szerettem volna egyfajta megoldást találni azokra a helyzetekre, amikor én nem tudok segíteni a párnak, de amik a legtöbb számítógép előtt eltöltött órát követeleik meg tőlük, és effektív senki más nem tud benne dönteni helyettük. Szerettem volna a készülődés időszakára egy olyan átfogó és hatékony segítséget nyújtani az Arapatróna által, mely egy roppantul időkímélő eljárás lehet bármely jegyespár számára. Tartalmáról és a könyvről olvashattok bővebben a weboldalamon az "Arapatróna" nemüben.

Így állítottam össze ezt a megannyi kis mankót, mely biztos támasztékot nyújt a legszebb időszak felhőtlen öröméhez, a készülődéshez.

Bízom abban, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk a nagy napotokon, a szerelem szolgákatában!

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek