Hamucipóka kézműves torták

1031 Budapest Monostori út 15.
Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták Hamucipóka kézműves torták

Ha fontos, hogy az esküvőtökön a torta ne csak egy dísz legyen, hanem maradandó élményt hagyjon a vendégekben, akkor a legjobb helyen jársz.

 

Jómagam is voltam már olyan esküvőn, ahol a várva várt gyönyörű tortát - az esemény egyik fénypontját - nem kis körítéssel prezentálták a vendégeknek, majd a kóstolás sokszor bizony csalódással párosult. Nem lehet túl jó érzés, hogy amikor a párok éppen elég költségbe verik magukat, azt látják, hogy a tányéron marad a sok szelet torta, mert ízre meg sem közelíti a külcsínytől várt hatást.

Miért ne lehetne egy torta egyben szép és finom is?! Olyan, amire utána sokan emlékezni fognak, vagy akár kétszer is sorban állnak, hogy egyenek belőle. 

Ezért dolgozom minőségi, valódi alapanyagokkal, mert számomra nemcsak a külcsíny fontos, hanem a tartalom is. Hogy a párok elégedettek legyenek és ne érezzék felesleges pénzkidobásnak életük egyik nagy napjának egyik emlékezetes momentumát.

 

A Hamucipóka torták kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, mint pl. magas kakaótartalmú csokoládéból, vajból, állati tejszínből, vagy igazi dióból, gyümölcsből. De természetesen keszülnek laktózmentes és diabetikus verziók is. Ezen kívül amit garantálok, hogy az elképzelésetekhez igazodó tortát készítem el Nektek, legyen az hozott kép, vagy saját ötlet alapján kigondolt. De ha még bizonytalanok vagytok a kinézetét, vagy ízét illetően, akkor segítek javaslatokkal, ötletekkel, képekkel, hogy a torta valóban olyan legyen, amilyen az adott alkalmat emlékezetessé teszi.

Mivel minden torta általában személyre szabott, az ára is egyedi elbírálás alá esik, ami a design, íz és a méret egyeztetése után kerül megállapításra. 

Én egy esküvői torta esetében is fontosnak tartom a személyes találkozót, hiszen jobban át tudjuk beszélni a lehetőségeket, az elképzelést, a kivitelezést. 

Egy ilyen torta rengeteg előkészületekkel jár, képi anyagok keresése (ha még nincs konkrét terv), vagy olyan eszközök beszerzése, amivel meg tudom valósítani a kívánt tortát. Ezért fontos, hogy minél hamarabb keressetek meg és ne az utolsó pillanatra hagyjátok, mondván "ez csak egy torta".  

Mert én szeretném, hogy a fontos nap egyik legfontosabb eleme emlékezetes is maradjon számotokra.

Íme néhány visszajelzés a pároktól:

 

"Hálásan köszönjük a tortát, valami isteni finom volt!!! És gyönyörű is! Azt hiszem pont olyan lett, mint amit elképzeltünk, hogy de jó lenne.

És igazad volt a kókuszossal, tényleg nagyon-nagyon menő!! Szóval nagyon-nagyon-nagyon köszönjük, azt hiszem, hogy a jövőben még keresünk, mert ilyen tortát nem kapni akárhol."

Adri és Marci


" a helyszínt adó birtok személyzete megszavazta, hogy ez volt az idei esküvők legfinomabb tortája"

Viki és Márk

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek