Asztalka cukrászda

Budapest
Asztalka cukrászda Asztalka cukrászda Asztalka cukrászda Asztalka cukrászda Asztalka cukrászda Asztalka cukrászda

Mi az Asztalkában olyan esküvői tortákat készítünk, amik talán csak a legbensőbb vágyaidban, álmaidban léteznek.

Ha meglátogattok bennünket és beavattok közös történetetekbe, meséltek magatokról, és arról, hogy mi jut eszetekbe a nagy napról, milyen színeket, formákat, megoldásokat választottatok, lassanként kibontakozik egy olyan torta koncepciója, ami minden tekintetben illik majd Hozzátok. Ennek a különleges napnak koronája a menyasszonyi torta, amire a vendégkoszorú évek múlva is szívesen emlékezik vissza.

Mi is olyan egyedi alkotásokkal szeretnénk megajándékozni megrendelőinket, ami ízben és látványban egyaránt szemet gyönyörködtető és ínycsiklandozó.
A dús vajkrémes, marcipános, fondant-mázas hagyomány helyett a frissességre, az ízek harmóniájára törekszünk,  könnyedebb megoldásokat ajánlunk. Nem a mélyhűtőnek dolgozunk, mindig a lehető legfrissebb tortát kívánjuk elkészíteni, mindenki örömére.

Számunkra nagyon fontos a torta válogatott alapanyagokból elővarázsolt különleges ízvilága, ünneplőbe pedig válogatott gyümölcsökkel, virágokkal, csipkékkel öltöztetjük, mindig megfűszerezve egy kis plusz rafinériával.

Szeretettel várunk egy előzetes megbeszélésre az Asztalkában!

Kapcsolat - Elérhetőségek