Esküvői szolgáltatók

Esküvői torta

Az esküvői torta az ifjú pár nagy napjának elengedhetetlen része. Az est egyik fénypontja. Az egész esküvő telis-tele van olyan pillanatokkal, amiket az ifjú pár és a násznép is nagyon vár. Amikor a menyasszonyt először megpillantja a vőlegény, a közös eskütétel, a szülői köszöntés és az első tánc mellett az esküvői torta begördülése is a nap egyik emlékezetes pontja.

 

 

 

 

 

Milyen menyasszonyi csokrot válassz?

Milyen menyasszonyi csokrot válassz?

A menyasszonyi csokor a boldogság jelképe, ezért elengedhetetlen kelléke az esküvőnek. A csokor kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venni. Nem mindegy a csokor formája, a virágok fajtája és színe sem.

 

Asztali dekorációk a romantika jegyében

Asztali dekorációk a romantika jegyében

 Az esküvő már önmagában is egy romantikus esemény, de a dekoráció, a teríték és az asztaldísz is nagyban hozzájárulhat a szerelemes atmoszféra megteremtéséhez. Légy kreatív és tedd egyedivé az asztali dekorációt!

Esküvői fotós

Ne bízzuk a véletlenre az esküvői fotózást! Az esküvői fotóink, melyekre a legtöbben kíváncsiak, és ne feledjük, hogy unokáink is kritikusan szemlélik majd. Sokan vélekednek úgy, nem költenek fotósra, hiszen készül majd elegendő fotó az esküvőn a vendégek részéről, melyek között biztosan akadnak majd jól sikerült felvételek. De vajon érdemes-e kockázatni?

Látványos téli dekoráció a tüll

Látványos téli dekoráció a tüll

A hófehér tüll tökéletes választás egy téli esküvőhöz, akár egy mesebeli fantáziavilágot is kreálhatsz belőle. A plafonra felfüggesztve például, megjelenítheted a téli hóesés varázslatos hangulatát.