Menyasszonyi láda

2141 Csömör Csömöri u. 5.
Menyasszonyi láda Menyasszonyi láda Menyasszonyi láda Menyasszonyi láda Menyasszonyi láda

A menyasszonyi láda a szeretet, a tisztelet és az összetartozás ládája, amely örök emlék lehet a házasulni készülő lány és jövendőbelije számára. Az örömszülők a családi értékek továbbadásának szimbólumaként a ládába rejtve olyan tárgyakat ajándékozhatnak, amelyek számukra értékeket jelentenek.

 

     A menyasszonyi láda vagy más néven kelengyés láda, illetve, ahogy hazánkban sokan ismerhetik: a tulipános láda, a mai világban a legfőbb családi értékek továbbadásának szimbóluma, amely így a családi értékek több mint ezer éves őrzője. Ez a hagyomány évszázadokon át a világ megannyi nemzeténél szülőről gyermekre szállt. A láda így vált a gyermek felnőtté válásának és a szülői fészektől elszakadásának a szimbólumává, valamint egy fajta útravalóvá az esküvő utáni boldog, szép, új élethez. Mindemellett a menyasszonyi láda egy esztétikus bútordarab is és ezáltal valódi örökséget képvisel.


 

A Menyasszonyi láda megálmodójaként szeretnénk bemutatkozni. Immáron 40 éve alkotunk egy párt és három csodálatos gyermek szülei vagyunk. Sorsunk gyermekként kovácsolódott össze és az azóta tartó szerelmünket ritka ajándékként becsüljük. A gyermekeink számunkra az ékes bizonyítékok arra, hogy a dédszüleinktől, nagyszüleinktől, szüleinktől kapott családi értékek igenis továbbadhatók. A családi értékeket őrző, jelképező fáklyát már továbbadtuk gyermekeinknek és most már ők viszik tovább azokat.

 

A Menyasszonyi ládával az a küldetésünk, hogy a mai modern világban az esküvőre készülő fiatalok szülei tovább tudják adni azokat a családi értékeket, amelyek az esküvőt követő Új Életben elkísérik gyermekeiket.


 

A menyasszonyi láda, más néven esküvői láda vagy tulipános láda, az esküvőre készülő lánynak, vagy manapság már akár fiúnak szóló ajándék a szülőktől, nagyszülőktől.

A láda egyszerre a családi értékek szimbóluma és ugyanakkor csodaszép bútor az ifjú pár otthonában.

  • A menyasszonyi láda könnyű, tartós fából készül, Magyarország egyik legkiválóbb, több generációs asztalos mestere által elkészítve.
  • A festése különleges, egyedülálló, prémium minőségű, védjeggyel ellátott olasz design festékkel történik.
  • Minden egyes láda gyártása egyedi, kézzel készített (hand made), azaz nincs két azonos láda, ráadásul sorszámozottak.
  • A menyasszonyi láda védjeggyel ellátott, a láda belső oldalán elhelyezett védjeggyel.
  • A menyasszonyi láda színe fehér, gyöngyház fehér, ami nem harsány, hanem szép csillogó megjelenést kölcsönöz a ládának.
  • Azonban ez egy nagyon egyedi fehér, úgy lehet elképzelni, mint az azúrkék tenger partján található fehér sziklák színe.

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

Kapcsolat - Elérhetőségek