KlauDiamond makeup&beauty nails

3000 Hatvan
Sajnáljuk, de a(z) KlauDiamond makeup&beauty nails már nem elérhető az oldalunkon. Válogass az alábbi ajánlatok közül.

Hasonló szolgáltatások a környéken

DÓRA ALFÖLDY
DÓRA ALFÖLDY
Budapest
Ez a nap az egyik legfontosabb esemény egy nő életében, melyet dédelgetve szervez, tűkön ülve várja és amelyen a legszebb, legjobb formáját szeretné nyújtani. Ezen a napon a dekortól kezdve, a zenén és a sminken át mindennek meg van a maga szerepe. Az én feladatom ezen a napon a jókedv biztosítása mellett az ara sminke, amelyet mindig a menyasszony személyiségére szabok. Egy nagy napi smink eleganciát, ártatlanságot és szépséget tükröz. Mindezek mellett fontos, hogy a vőlegény tetszését is elnyerje. A tökéletes végeredmény érdekében lehetőség van próba smink elkészítésére, ahol mindent megbeszélünk a menyaszonnyal, hogy az elképzeléseit maximálisan létre tudjuk hozni. A próba smink a budapesti szalonban készül el, a nagynapi pedig a készülődés helyszínén.
VenARTio - Batta Andrea
VenARTio - Batta Andrea
Budapest
Kedves Menyasszony!    Batta Andrea vagyok okleveles sminkes és OKJ végzetséggel rendelkező szépségtanácsadó.   Minőségi alapanyagokkal dolgozom, hogy a végeredmény minden szempontból tökéletes és tartós legyen.   Az esküvői próbasmink a saját szalonomban készül, a Nagy Napon kiszállást vállalok a kért helyszínre.   A smink mellé a saját szalonomban mindenkinek jár  egy kellemes meleg ital (kávé, tea).     Kellemes készülődést kívánok:   Andrea    
Alinaműköröm Francia műkörmös
Alinaműköröm Francia műkörmös
Szolnok
2006-óta dolgozom műkörömépítőként. Minden díszítési technikát elsajátítottam, de vendégeim elsősorban, FRANCIA munkáim miatt keresnek fel, ezért ajánlom magam neked a nagy napra, hogy a körmöd miatt ne kelljen aggódnod. Menj biztosra, keress bizalommal. Munkáimat weboldalamon találod.      
BB Makeup
BB Makeup
Budapest
Szőke Zsuzsi vagyok, 2017 óta sminkesként, és lassan három éve pedig szépségtanácsadóként is dolgozom. 2009-ben ELTE, Kommunikáció szakos bölcsész, Művelődésszervező szakon diplomáztam. Újságírásban, rendezvényeken, recepción is dolgoztam, majd némi profil váltást követően belevágtam abba az alkotásba, melyre mindig is vágytam, és 2017-ben Divatsminkes oklevelet szereztem. 2019-ben pedig a Szépségtanácsadó OKJ szakmát sajátítottam el. A szépség és a divat világa sosem állt tőlem távol. Nagy örömömre szolgál, hogy a Barbara Blond Makeup vendégeinek szuper sminkeket készíthetek, nem utolsó sorban sok örömet és izgalmas élményt szerezve ezzel a hozzám ellátogató vendégeimnek. Mindig szeretem látni a felcsillanó tekinteteket a tükörben, az izgatott menyasszonyokét épp úgy, mint a lelkes első bálozó szalagavatósokét vagy például a sminktanácsadásokon a szorgalmasan jegyzetelő és figyelő sminkelni vágyó háziasszonyokét. Munkám során -professzionális termékek használatával-, igyekszem mindig a lehető legjobb tudásom szerint és személyre szabottan alakítani a sminkeket, legyen szó akár egy erőteljesebb alkalmi, vagy egy elegáns visszafogott stílusú elképzelésről.